2021-03-14 06:59:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Próbálj túllépni egyesek rosszindulatú megjegyzésein

Napi horoszkóp március 14-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint kíváncsiságod most erősebb, mint a hűséged. A véletlenek azonban meghiúsítják a dolgot. Utólag örülsz majd, hogy így alakult, csak felesleges bonyodalmaknak tetted volna ki magad, és utólag megbántad volna, mert fontos neked az őszinteség és a bizalom.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A lehetőségek jók, de ne bízd el magad, és főleg ne dicsekedj a kapcsolataiddal. Ne fecsegj a részletes terveidről. Most nem túl jó az ítélő képességed, és emiatt olyanokat fogadsz a bizalmadba, akik visszaélnek a helyzettel.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A lehetőségek jók, de ne bízd el magad, és főleg ne dicsekedj a kapcsolataiddal. Ne fecsegj a részletes terveidről. Most nem túl jó az ítélő képességed, és emiatt olyanokat fogadsz a bizalmadba, akik visszaélnek a helyzettel.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Remek napra számíthatsz, és bár adódik egy kényes helyzet, remek intuíciódnak köszönhetően azonnal tudod majd, hogyan kell reagálnod rá. Ma bármit elérhetsz, és mindenből kivágod magad, a szerelmi ügyekben is.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a tüzes Kosban jár. A szerelemben talán túl szorosnak érzed a szálakat, de minél inkább próbálsz rajtuk lazítani, annál jobban belegabalyodsz… Add fel, értelmetlen ennyire ragaszkodni a függetlenségedhez. Próbálj túllépni egyesek rosszindulatú megjegyzésein.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A párod túlságosan el van foglalva a saját dolgaival, és téged leginkább az zavar, hogy nem avat be semmibe. Ez nem bizalmatlanság, csak időhiány. Ha eddig a függetlenségedet féltve ragaszkodtál a szingli élethez, most te leszel az, aki az összeköltözést szorgalmazza.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Békés napok következnek, amikor elengedheted magadat, átadhatod gondolataidat az ábrándozásnak. Ha úgy érzed, hogy nem szeretnek igazán, az abból fakad, hogy még nem veszed észre a valóságot.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold és a Vénusz helyzete most kedvez a párkapcsolatodnak, vagy ha szingli vagy, az ismerkedésnek, persze főleg online, a közösségi oldalakon. Még abban is segítségedre lesznek a bolygók, hogy kimagyarázd magad a partnerednél, holott valójában neki van igaza. Ez elégedetté tesz, mert most mindennél fontosabb neked a győzelem.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ha feszült a hangulat a pároddal, az részben a te hibád. De a hétvégén ki tudod puhatolni, hogy mivel lehet levenni a őt a lábáról, és azzal hamar ki tudod engesztelni.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Kétségek között vergődsz, mert nagyszabású terveid elé mindig újabb akadályok gördülnek. Mivel túlságosan bizalmatlan vagy mindenkivel, ezért inkább egyedül igyekszel leküzdeni a problémákat. Ez nem mindig sikerül. Bátran hallgass a megérzéseire.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Senkinek ne beszélj a távlati terveidről, amíg nem tisztáztad a részleteket, és amíg nem ismered pontosan a megoldáshoz vezető utat. Kínos pillanatokat előzhetsz meg, ha a legkritikusabb pillanatokban inkább hallgatsz.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma végre ki tudsz egy kicsit kapcsolódni, az elmúlt, stresszes hét után nagyon is ráfér a Halakra a pihenés. Különös álmaid lehetnek, ha elég nyitott vagy, érdekes összefüggéseket olvashatsz ki belőlük.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: